Cristiano Ronaldo z razkošnim življenjem v Riadu buri duhove

Nogomet 7. Feb 202320:091 komentar
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez. FOTO: Guliverimages.

Cristiano Ronaldo v Riadu živi zelo razkošno življenje, kar gre po ne najboljšem začetku pri Al Nassru marsikateremu navijaču v nos. Portugalcu je zdaj v bran stopil soigralec.

Cristiano Ronaldo je nedavno prestopil v Savdsko Arabijo, kamor so ga zvabili z najbolj donosno plačo v zgodovini nogometa. Za igranje za Al Nassr bo v naslednjih dveh letih in pol v žep pospravil kar pol milijarde evrov.

Petkratni dobitnik zlate žoge je v Savdsko Arabijo seveda prišel kot velik zvezdnik, ki pa ekipi za zdaj ni prinesel veliko dobrega. Al Nassr je bil pred njegovim prihodom vodilni na lestvici in je imel dve točki prednosti pred najbližjima zasledovalcema Al Shababom in Al Ittihadom, zdaj pa so te tri ekipe na prvem mestu izenačene. Ob tem je Al Nassr izpadel v polfinalu superpokalnega tekmovanja.

Z Ronaldom, ki je takoj dobil tudi kapetanski trak, je na treh tekmah po enkrat zmagal, remiziral in izgubil. Portugalec je v 270 minutah igre zabil le en gol, še tega z enajstih metrov.

Prvi gol Cristiana Ronalda za Al Nassr:

V razkošnem hotelu je zakupil kar 17 suit

Medtem so pri britanski reviji Tatler objavili velik članek, v katerem so podrobno opisali Portugalčevo razkošno življenje. V Riadu je skupaj s svojo izbranko Georgino Rodriguez in otroki zakupil kar 17 suit v hotelu Four Seasons v centru mesta, tudi dvonadstropno kraljevsko suito, katere mesečna najemnina znaša več kot 300 tisoč evrov.

Podrobnosti o razkošnem življenju portugalskega superzvezdnika, od katerega so tam pričakovali več, je v Savdski Arabiji v javnost prineslo nekaj negodovanja. Celo do te mere, da je moral Ronaldu, ki je pred dnevi praznoval 38. rojstni dan, v bran stopiti soigralec.

Cristiano Ronaldo
FOTO: Guliverimages.

Ima iste možnosti kot vsi igralci Al Nassra

“Jasno, da živi v razkošnem hotelu, a si ga plačuje sam. Ne plačuje mu ga klub, kot so netočno trdili nekateri. Sicer pa se bo kmalu najverjetneje preselil v kakšno izmed vil. Podobne možnosti imamo vsi nogometaši Al Nasrra, klub nam nudi vse, kar potrebujemo, da se čim bolje osredotočimo na nogomet. Vsak izbere to, kar mu najbolje ustreza,” je povedal uzbekistanski napadalec Jaloliddin Mašaripov.

Naslednja tekma Ronalda v Savdski Arabiji čaka v četrtek, ko bo v prvenstvu gostoval pri Al Wehdi, ki jo trenutno najdemo na 13. mestu savdske prve lige, v kateri je 16 moštev.

Tekmo med Al Wehdo in Al Nassrom, ki bo v četrtek ob 18.30, si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na SK3.

Komentari

Vaš komentar