Šejk izgubil živce: Dal sem 200 milijonov, on pa … (VIDEO)

Nogomet 31. Jan 20239:40 3 komentarji
Cristiano Ronaldo FOTO: Profimedia.

Cristiano Ronaldo ni najbolje začel svoje epizode v Savdski Arabiji. Z Al Nassrom je izpadel iz superpokala, s 3:1 ga je ugnal Al Ittihad, zato je bil 37-letni Portugalec tarča kritik.

Ronalda je po tekmi izpostavil tudi trener Al Nassra Rudi Garcia in spomnil na priložnost, ki jo je Ronaldo zapravil v prvem polčasu. Ta bi po njegovih besedah ​​spremenila potek tekme, zdaj pa je po svetu zakrožil še zanimiv posnetek, v katerem se eden od lastnikov kluba jezi nad slabo predstavo portugalskega zvezdnika.

“Za Ronalda sem porabil 200 milijonov, on pa ne zna zadeti, ne podati, ne preigravati, zna reči le ‘siiuu’. Utrujen sem,” pravi gospod v videu na TikToku in celo pokaže gesto, ki jo Portugalec uporablja pri proslavi svojih zadetkov.

Jezni možakar, ki naj bi bil eden od vodilnih mož kluba, je nasmejal prisotne in jezno odhitel naprej.

Grd razhod z Unitedom

Ronaldo je sezono začel pri Manchester Unitedu, a pod Erikom ten Hagom nikoli ni imel prave vloge. Portugalec ni mogel sprejeti vloge rezervista, zato se je užaljeno dogovoril za intervju s Piersom Morganom in se lotil kluba, igralcev in tudi trenerja. Manchester United je z njim prekinil pogodbo, kariero pa zdaj nadaljuje pri Al Nassru. Ta bo Ronaldu na leto nakazal kar 200 milijonov evrov.

Do zdaj je Ronaldo za omenjeni klub odigral dve tekmi, njegova statistika pa je ostala prazna.