Kek ima sporočilo za nesrečnega Nemanjo Mitrovića

Euro 10. Nov 202018:53 > 19:04
Getty Images

Branilec Maribora na naslednjih reprezentančnih akcijah žal ne bo mogel pomagati izbrani vrsti Slovenije, saj se je težke poškodoval na prvenstveni tekmi proti Domžalam.

Sportklub Slovenija
Sportklub Slovenija

  Nemanja Mitrović je  dresu reprezentance zablestel na oktoberski prijateljski tekmi s San Marinom, ki so jo naši fantje dobili s 4:0. Osrednji branilec Maribora se je dvakrat vpisal med strelce in si tako zagotovo kupil nekaj kredita pri Matjažu Kek.

Slovenski selektor ga je pričakovano vpoklical tudi za prihajajočo akcijo, a žal se Mitrović reprezentanci ni mogel pridružiti. 

MItrović se je namreč poškodoval na zadnji prvenstveni tekmi Maribora, ko so v Ljudskem vrtu gostovali Domžalčani. Žal se je izkazalo, da so nastradale kolenske vezi. To pomeni, da je sezona za nekdanjega igralca Olimpije verjetno že končana.

Ko sem videl, kako je bil v 46. minuti tekme Maribora zamenjal Nemanja Mitrović, sem imel že kar slab občutek. Tudi z moje strani in strani vseh nas mu pošiljam pozdrav. Velik pozdrav! Ob tem sem prepričan, da bo iz vsega tega prišel še močnejši. Navsezadnje že ima izkušnje s težjo poškodbo. Na žalost so tudi to stvari, ki se dogajajo v nogometu. Ob tem mora Nemanja vedeti, da smo z njim in da bomo, kar zadeva reprezentanco in zvezo, naredili vse, če bo treba pomagati. V kateremkoli trenutku! To velja zanj, to velja za vsakega,” se glasi zapis, ki ga je Mitroviću “spesnil” Matjaž Kek.