Šporar: "Sprejemljive le štiri točke, ali več"

Euro 1. Jun 201912:43 > 13:13
Twitter/NZS

Pred novim zborom slovenske nogometne reprezentance si je za Sportklub nekaj minut odtrgal tudi najbolj vroči napadalec naše izbrane vrste, Andraž Šporar.

Napadalec Slovana iz Bratislave je najprej naštel razloge, zakaj je letos izenačil strelski rekord slovaške lige: “Dobro sem se ujel s soigralci, s strani čisto vseh v klubu sem čutil zaupanje, potem sem to vrnil z zadetki. Seveda obstaja verjetnost, da tam ostanem…trenutno sem uradno še vedno član Slovana,” je pogovor načel Ljubljančan in dodal, da glede najmočnejših lig v Evropi sploh nima preferenc:

Normalno je, da bi si nekoč želel zaigrati v Premiershipu, saj je po mojem mnenju najmočnejša na svetu, vendar pa po slogu igranja nimam najljubše lige. Enostavno moram pri klubu začutiti, da je to pač to.”

Facebook/ŠK Slovan Bratislava

Seveda smo se ustavili tudi pri reprezentančni akciji, ka čaka izbrance Matjaža Keka, ter “Špokija” pobarali o pričakovanjih. “Vsi vemo, da imajo Avstrijci odlično reprezentanco. Vsekakor gremo v Celovec s ciljem in željo po šestih točkah, kaj bo pa potem to prineslo, bomo videli. Lovimo 6 točk, tudi 4 bodo super, medtem ko z le 3 točkami ali manj sam definitivno ne bom zadovoljen. Seveda niti Latvijcev ne smemo podcenjevati,” je zaključil Šporar.

Slovenijo kvalifikacijska tekma z Avstrijo v Celovcu čaka v petek 7. junija, tri dni kasneje pa bodo Kekovi izbranci igrali še proti Latviji v Rigi.