Srebrnič: Razveljavili so nam regularen zadetek

Liga Europa 14. Jul 201712:06 > 12:10
ND Gorica

Panionios je upravičil vlogo favorita in prvo tekmo 2. prekroga kvalifikacij za Evropsko ligo proti Gorici dobil z 2:0, a tekma bi se lahko končala tudi z veliko bolj ugodnim razpletom za vrtnice. Povratno tekmo naslednji četrtek ob 20:45 spremljajte v živo na SK 2.

“Tekma je bila na trenutke težka. Prvi zadetek smo prejeli ob lastni nepozornosti, kar je tudi davek mladosti. Dosegli pa smo zadetek, ki je bil regularen, a so nam ga žal razveljavili. Seveda bi nam bilo na povrtani tekmi lažje, če bi bilo 2:1. Tekma se je razvila drugače, ampak predali se ne bomo. Igrali bomo do konca in verjamemo v preobrat. Možnosti so,” je po preizkušnji v Atenah dejal strateg Gorice Miran Srebrnič.

Goričani so mrežo Grkov zatresli v 60. minuti, ko je po prostem strelu Uroša Celcerja vratar gostiteljev Matic Kotnik žogo odbil, vendar le do Bedeja Amaruchija Osujija, ki jo je pospravil v mrežo. Portugalska sodniška trojica je zadetek razveljavila zradi domnevnega prepovedanega položaja, ki ga ni bilo. “Grki so pokazali, da so kvalitetna ekipa. Razliko so delali v napadu, kjer imajo nekaj zares kakovostnih igralcev. V Novi Gorici bomo morali imeti boljši dan in narediti manj napak,” dodaja Srebrnič.

Povratno tekmo iz mesta vrtnic naslednji četrtek ob 20:45 spremljajte v živo na SK 2.