Rožman opozarja: Tudi v Domžalah bo težko

Liga Europa 14. Jul 201712:51 > 12:54
NK Domžale

Domžalčani v letošnji evropski sezoni še ne poznajo poraza. Potem ko so dvakrat premagal estonsko Floro, so na prvi tekmi 2. predkroga kvalifikacij za Evropsko ligo premagali še Valur in si priigrali odlično izhodišče pred povratnim obračunom v Domžalah, ki ga naslednji četrtek spremljajte na SK 1.

Jan Repas in Senijad Ibričić sta poskrbela za novo evropsko zmago Domžal, ki so blizu preboja v 3. predkgor kvalifikacij za Evropsko ligo. “Tekma se je odvila po naših pričakovanjih. Imeli smo dež, umetno travo, tako da je bilo še težje. Fantje moram pohvaliti za disciplino v obrambi, nasprotniku v zadnji tretjini nismo dopuščali praktično ničesar. Morda smo želeli žogo več na njihovi polovici, kar nam ni uspevalo, vseeno pa smo tekmo uspeli kontrolirano pripeljati do konca in mislim, da imamo zdaj dobro izhodišče,” je bil s končnim izidom proti Valurju zadovoljen tudi strateg Domžal Simon Rožman.

Čeprav je prednost pred povratnim obračunom v Domžalah lepa, Rožman poudarja, da previdnost ne bo odveč. “Treba biti pameten. Tudi na povratni tekmi nas čaka težko delo. Danes smo videli te visoke in dolge žoge. Ves čas na meji prekrška. Ekipa se gradi, fantje iščejo poti v karierah, pomembno je, da so pripravljeni nastavljati glave za naš skupni cilj,” opozarja šef stroke pri slovenskih pokalnih prvakih. (vir izjav: nogomania.com)