Goričani v lovu na preobrat: V nogometu je vse mogoče

Liga Europa 19. Jul 201712:07 > 12:18
ND Gorica

Ob Domžalah bodo v četrtkovem večeru aktivni tudi nogometaši Gorice, ki bodo proti Panioniosu poskušali nadokanditi zaostanek iz prve tekme. Obračun iz Nove Gorice ob 20:45 spremljajte v živo na SK 2.

Panionios je prvo tekmo v Atenah dobil z 2:0, a bi se srečanje lahko končalo tudi z veliko bolj ugodnim rezultatom za Gorico. Vrtnice so mrežo Grkov zatresle v 60. minuti, ko je po prostem strelu Uroša Celcerja vratar gostiteljev Matic Kotnik žogo odbil, vendar le do Bedeja Amaruchija Osujija, ki jo je pospravil v mrežo. Portugalska sodniška trojica je zadetek razveljavila zaradi domnevnega prepovedanega položaja, ki ga ni bilo. Goričani se kljub lepi prednosti Grkov ne predajajo in verjamejo v preobrat.

V nogometu je vse mogoče. Razne preobrate smo v tem športu videli že velikokrat in tudi sami smo že dokazali, da zmoremo in znamo igrati dobro. Sem mnenja, da tukaj ni še nič zaključeno in se lahko še vse zgodi. Imamo dva gola zaostanka, kar pomeni, da bo na trenutke potrebno kar precej tvegati. Istočasno si ne smemo dovoliti kakršnih koli napak, ki bi ogrožale naša vrata. Tekma ima 90 minut in naša naloga bo čim prej izničiti njihovo prednost,” je odločen vezist Gorice Rok Grudina: “Vzdušje v Športnem parku je bilo v zadnjih nekaj tekmah vse boljše, situacija se je kar popravila. Edino žal mi je bilo, ker smo na prvi evropski tekmi letos bili brez Terror boysev. Nam veliko pomenijo in so naš pomemben dvanajsti igralec. Želim si velikega obiska in seveda odličnega vzdušja, ki bi nam v takšni tekmi več kot pomagalo. Gremo na vse ali nič.”