Pepe z dvema goloma iz prostega strela rešil Arsenal

Liga Europa 24. Okt 201923:27 > 23:36
Twitter

Nicolas Pepe je z dvema zadetkoma v končnici tekme Arsenalu priboril še tretjo zmago v Ligi Evropa. Topničarji so na koncu s 3:2 ugnali portugalsko ekipo Vitorio Guimaraes.

Na Emiratesu so gledalci v prvem polčasu videli tri zadetke. Portugalci pa so na odmor odšli s prednostjo 2:1. Za goste sta zadela Marcus Edwards in Bruno Duarte. Za Arsenal je edini zadetek dosegel Martinelli.

V drugem polčasu je počasi že začelo kazati na nov spodrsljaj Arsenala, sicer prvi v Ligi Evropa, a je Unai Emery v 75. minuti potegnil asa iz rokava in v igro poslal doslej ne preveč prepričljivega Nicolasa Pepeja.

Slednji je že v 80. minuti odlično izvedel prosti strel malce z desne strani in rezultat izenačil. Še lepše in še bolje pa je prosti strel izvedel v 92. minuti, ko je Arsenal na svojih plečih popeljal do zmage.

Dejavna sta bila tudi Benjamin Verbič in Robert Berič oba sta s svojima ekipama pred domačimi gledalci samo remizirala z 1:1. Verbič je za Dinamo iz Kijev proti nekdanjemu klubu iz Danske odigral celo tekmo. Med tem, ko je Berič za St. Etienne igral do 74. minute.