Golobradi huligan se je zaletel v goro mišic (VIDEO)

Evropa 24. Feb 202311:08 0 komentarjev
Marko Dmitrović PSV Sevilla
Marko Dmitrović je hitro obvladal navijača PSV. Foto: Profimedia

Povratno tekmo play-off evropske lige med PSV in Sevillo v Eindhovnu je prekinil vdor navijača, ki je napadal vratarja Andaluzijcev Marka Dmitrovića, a kmalu je videl, da je bila to slaba ideja.

PSV je na domačem stadionu lovil visok zaostanek, saj je v Andaluziji izgubil z 0:3. Nizozemci so v zadnjih minutah zabili za 2:0, a v skupnem seštevku je bilo to vse skupaj premalo za napredovanje.

Nemoč domače zasedbe je jezila tudi vročekrvne domače navijače. Tudi do te mere, da je golobradi mladenič razmerje moči na igrišču skušal spremeniti z vdorom na igrišče in zahrbtnim napadom na vratarja Seville.

Dmitrovića, ki je le zato, ker je prvi vratar Seville Yassine Bounou zbolel, je mladenič napadel s hrbta in ga skušal udariti v obraz, skoraj dva metra visoki Srb pa je po šoku od zadaj, hitro reagiral in huligana po policijsko podrl na tla in pričakal varnostnike.

Napad navijača na vratarja Seville:

“Najprej me je sunil v hrbet, nato pa še zamahnil proti obrazu. Malce me je zadel po nosu,” je incident komentiral Dmitrović in priznal, da ni veliko manjkalo, da bi zamahnil nazaj.

“Če sem iskren, ni veliko manjkalo, a to ni prav. Če se želimo tepsti, gremo na dogodek, kot je boks ali kaj podobnega. V nogomet ne sodijo te stvari. A vedno se najde kakšen idiot, ki je pijan in jezen, ki se mu zdi to pametno, a kot sem rekel, to ne sodi sem. Upam, da ga kaznujejo, kot ostale, ki stečejo na nogometno igrišče,” je še dodal 31-letni vratar iz Subotice.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!