Klopp: Trenutna situacija je kot zakonska zveza….

Liga prvakov 28. Okt 20200:02 > 0:03
Laurence Griffiths, Getty Images

Menedžer Liverpoola Jürgen Klopp je igro svoje ekipe proti Midtjyllandu šaljivo primerjal z zakonsko zvezo. S končnim izidom je bil sicer zadovoljen.

Redsi so na Anfieldu na tekmi 2. kroga skupinskega dela lige prvakov slavili z 2:0 in prišli do druge zmage v skupini D. Gostitelji so sicer trpeli, za zmago pa sta v 55. in 93. minuti zadela Diogo Jota in Mohamed Salah.

Povezano

To je bil težek večer. Kot zakonska zveza. Bilo je veliko dobrih in tudi nekaj slabih trenutkov. Pomembno je, da smo se ves čas borili in dokazali, da smo eno. Poškodba Fabinha v prvem polčasu nas je presekala. Navkljub temu smo se predstavili v dobri luči. Med polčasom smo se dogovorili za nekaj sprememb in na koncu slavili. Zmaga z 2:0 je na koncu dneva povsem v redu,” je povedal Klopp.

Kako težka je poškodba Fabinha, zaenkrat še ni znano. Njegova odsotnost bi se v času, ko manjka tudi Van Dijk še kako poznala, saj lahko Fabinho zelo uspešno igra tudi v obrambni vrsti.

Gre za težave s stegenjsko mišico. Videli bomo, kaj bodo povedali pregledi. Njegova poškodba je zadnja stvari, ki jo trenutno potrebujemo,” je še dodal nemški strateg.

Angleške prvake konec tega tedna čaka domača tekma z West Hamom, že prihodnji teden pa se bodo v 3. krogu Lige prvakov pomerili z Atalanto.