Zrinjski vs. Maribor v sredo na Sportklubu!

Liga prvakov 10. Jul 201715:27 > 15:31
Getty Images

V sredo ob 19:00 v živo na SK 1spremljajte prvi obračun 2. predkroga kvalifikacij za Ligo prvakov med Zrinjskim in Mariborom. Vijoličasti so pred tremi leti že izločili ekipo iz Mostarja in se nato uvrstili v skupinski del Lige prvakov.

Potem ko so s svojimi nastopi v evropskih pokalih že začeli nogometaši Domžal, Gorice in Olimpije (le zmaji so bili neuspešni), v sredo z novo sezono začenjajo tudi nogometaši aktualnih slovenskih prvakov iz vrst Maribora. Žreb je vijoličastim namenil stare znance iz Mostarja, ki so jih pred tremi leti izločili. Prvi obračun z Zrinjskim bo v BiH na sporedu v sredo ob 19:00 in si ga v neposrednem prenosu oglejte na SK 1.

“Vse tekme Zrinjskega smo gledali, govorimo o prvaku. Dobro se moramo pripraviti, tako kot 2014 bomo morali znati trpeti. Kvaliteta je na naši strani, tekma pa bo zelo izenačena, prepričan sem, da gremo že v Mostarju na zmago,” je pred prvim obračunom odločen športni direktor slovenskih prvakov Zlatko Zahovič, tudi trener Darko Milanič optimističen pričakuje srečanje: “Ne morejo nam pripraviti posebnih presenečenj. Nekaj informacij smo že posredovali igralcem, preostale bomo v prihodnjih dneh v obliki videoanalize in tudi skozi treninge. Videli smo igrivo, nadarjeno ekipo, ki pa se ji moramo postaviti po robu z našimi najboljšimi značilnostmi. Moštveni duh mora biti naš zaščitni znak.”