Savićević: Zvezda lahko na Marakani premaga vsakogar

Liga prvakov 17. Sep 201819:16 > 19:22
Shaun Botterill, Getty Images

V Beogradu že odštevajo pred začetkom lige prvakov, v kateri bo prvič po 26 letih nastopila tudi Crvena Zvezda. Rdeče-beli se bodo pred polnim stadionom Rajka Mitića pomerili z Napolijem.

Novinarski kolegi iz italijanskega radia Marte so pred tekmo za mnenje povprašali tudi Dejana Savićevića, ki dobro pozna italijanski nogomet in Crveno Zvezdo.

Marakana je čudežna. Napoli vsekakor čaka težka tekma v specifičnih pogojih. Nogometaši Crvene Zvezde bodo igrali na krilih navijačev. Rdeče-beli so na svojem stadionu v transu. Povsem logično je pričakovati, da bodo domačini igrali nad svojimi zmožnostmi,” je povedal evropski prvak z rdeče-belimi iz leta 1991.

Povsem jasno je, da je Napoli močnejši od Crvene Zvezde. V ekipi ima zvezdnike. Zanj igrajo Hamšik, Insigne, Callejon in drugi. A na Marakani je vzdušje peklensko, težko je igrati pred takšno publiko. Evforija in pozitivna energija nogometašem Zvezde poženeta adrenalin po žilah. Če Zvezda ne bo prejela hitrega nogometaša, bomo spremljali tekmo, v kateri bo vse mogoče,” je še dodal Savićević.

V priloženem videu si lahko ogledate tudi, kaj sta pred tekmo povedala trener Crvene Zvezde Vladan Milojević in Nenad Krstičić.