NAGRADNA IGRA: Peljemo vas na tekmo Lige prvakov!

Liga prvakov 27. Nov 201815:53 > 16:07
Emilio Andreoli/Getty Images

Tentours v sodelovanju s Sportklubom pelje dva srečneža na tekmo zadnjega kroga skupinskega dela Lige prvakov med Interjem in PSV-jem v Milano na stadion Guiseppe Meazza! Nagradno igro pripravljamo na našem Facebook profilu, pa tudi na Instagramu, kjer vas bo pričakalo nagradno vprašanje!

TENTOURS in SPORTKLUB pripravljata NAGRADNO IGRO za vse ljubitelje in ljubiteljice tenisa v Sloveniji! Na Facebooku in Instagramu že lahko najdete nagradno igro, preko katere si lahko zagotovite DVAKRAT PO ENO VSTOPNICO za tekmo zadnjega kroga skupinskega dela Lige prvakov med Interjem in PSV-jem.

Spremljajte Samirja Handanovića in ostale zvezdnike v živo, vse kar morate storiti je, da pravilno odogovorite na vprašanje, ki vam ga bomo v ločenih objavah ponudili na Facebooku in Instagramu.

Ker podarjamo 2x po 1 vstopnico in PREVOZ, bosta nagradni igri na obeh družabnih omrežjih ločeni. Izžrebanca bomo sporočili po koncu nagradne igre v ponedeljek, 3. 12. 2018.

Obiščite in všečkajte Facebook stranSportklub Slovenijain nam sledite na Instagram profilu sportklub.siter naj vas Tentours in Sportklub popeljeta na nepozabno nogometno dogodivščino!

PRAVILA in POGOJI SODELOVANJA