Ronaldo: Z Messijem sva se vedno dobro razumela

Liga prvakov 9. Dec 20207:40 > 11:04
Cristiano Ronaldo Messi
David Ramos/Getty Images

Nogometaš Juventusa Cristiano Ronaldo je po zmagi proti Barceloni na Camp Nouu s 3:0 razkril, da se od zmeraj dobro razume z Lionelom Messijem.

Portugalec je v torek dosegel dva gola, oba iz 11-metrovke, z zanesljivo zmago pa je stara dama osvojila prvo mestu v skupini.

To je bila skoraj misija nemogoče. Ključno je bilo, da dobro začnemo tekmo, po 20 minutah smo že vodili z 2:0 in takrat smo začeli verjeti, da lahko pridemo do željenega rezultata. Ta zmaga bo dvignila samozavest, potrebovali smo nekaj takega proti tako močnemu nasprotniku,” je po tekmi razlagal 35-letni Ronaldo, ki je v klubski karieri dosegel že 650 golov.

Gostitelji so se sicer pritoževali nad prvo 11-metrovko, ki jo je sodnik dosodil po kontaktu med Araujom in Ronaldom.

Ne morem komentirati, ker nisem videl posnetka. Večkrat sodniki dosodijo tudi bolj “mehke” 11-metrovke, ne želim pa se ujeti v past, ker je delo sodnikov vedno težko. Ko nekdo na Camp Nouu doseže tri gole, si brez dvoma zasluži prvo mesto v skupini.

Derbi med Barcelono in Juventusom je sinoči ponudil prvo priložnost, da se na zelenici srečata stara rivala Ronaldo in Messi.

Že zadnjih 12-13 let se vedno srečujeva na raznoraznih podelitvah nagrad. Nanj nikoli nisem gledal kot na rivala, to so medijska natolcevanja. Vedno sva se dobro razumela. Če boste vprašali njega, vam bo odgovoril enako,” je zaključil Ronaldo.

Komentari

Vaš komentar