Handanović po polomu: Napredovanja si nismo zaslužili

Liga prvakov 10. Dec 20208:50 > 9:02
Samir Handanović
Marco Luzzani/Getty Images

Medtem ko so ostali trije italijanski predstavniki (Juventus, Lazio in Atalanta) napredovali v osmino finala Lige prvakov, je Inter izpadel že po skupinskem delu. Nogometaši iz svetovne prestolnice mode so ostali celo brez tretjega mesta v skupini in nadaljevanja evropske poti v Evropski ligi.

Če je Inter lani izpadel v Evropsko ligo, kjer je nato prišel vse do finala, je letos po porazu proti Šahtarju osvojil zadnje mesto v skupini B, kjer sta napredovala Real Madrid in Borussia Monchengladbach, Šahtar pa bo z boji napredoval v drugem najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju.

“Skupina je bila precej uravnotežena, osmino finala smo izgubili na obeh tekmah proti Šahtarju. Lahko bi se odrezali bolje, ampak zdaj nima smisla jokati, osredotočiti se moramo na Serie A in pokal. Očitno Inter še ni pripravljen za ligo prvakov. Točke to jasno povedo, dobili smo le eno tekmo od šestih, kar ni dovolj in napredovanja si nismo zaslužili,” je po evropski blamaži ugotavljal kapetan Interja Samir Handanović in dodal: “Nocoj bi morali zadeti, pa nismo. Občutek je po izpadu seveda slab, ampak nima se smisla pritoževati.” (vir izjav: Nogomania)

Komentari

Vaš komentar