Nabrušena Shkendija odločna: “Verjamemo v preobrat”

Liga prvakov 13. Jul 202112:09 > 12:10 0 komentarjev
Severni Makedonci v Mursko Soboto prihajajo po zmago in napredovanje. Foto: KF Shkëndija/Facebook

Prvak Severne Makedonije KF Shkendija na Fazanerijo odločna prihaja po zmago na napredovanje. Na prvi tekmi na domačem igrišču so imeli Severni Makedonci več priložnosti, a napadalci so zatajili, zgrešili so tudi enajstmetrovko, Mura pa je z dveh strelov v okvir vrat enkrat zadela in prišla do lepe prednosti z 1:0. Povratno tekmo 1. kroga kvalifikacij za nastop v ligi prvakov si boste lahko ob 19.30 naprej ogledali na Sportklubu 1.

“Vsekakor verjamemo v kakovost svoje ekipe, dokazali že na prvi tekmi v Skopju, da smo odlični, priigrali smo si ogromno priložnosti, a žal nam ni uspelo zadeti. Mura je močna, fizična ekipa, ni naključje, da so bili najboljši v Sloveniji, a ne glede na vse, verjamemo, da lahko pridemo do preobrata in napredujemo. Ekipo sem prosil, da je agresivna in zbrana pred vrati Mure. Izkoristiti moram priložnosti, ki se nam bodo ponudile,” je za spletno stran kluba povedal trener Shkendije Ernest Gjoka.

Njegovi izbranci so na prvi tekmi kar 23-krat udarili proti vratom Mure, osemkrat v okvir vrat, a je bil vselej na mestu vratar Sobočanov Matko Obradović, ki je bil na tekmi v Skopju z naskokom najboljši mož slovenskih prvakov.

Murati: Zavedamo se pomena te tekme

“V ekipi vlada pozitivno vzdušje, pripravljeni smo na povratno tekmo. Zavedamo se pomena te tekme, zato bomo naredili vse, da pridemo do pozitivnega rezultat. Verjamemo v zmago, moramo le zadeti,” je trenerjeve besede dopolnil še branilec Mevlan Murati.

Izjava trenerja:

Trener Gjoka lahko računa na večino igralcev. Manjkal bo le Leard Sadriu, ki ni odpotoval z ekipo, vprašljiv pa je nastop tudi Bruna Dite, a kot sporočajo gostje, bo, če bo potrebno, lahko igral med 10 in 15 minut.

Obračun na Fazaneriji, ki si ga boste lahko ob 19.30 ogledali na Sportklubu 1, bo sodil romunski sodnik Marcel Birsan.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!