Pijani Jack Grealish glavna zvezda veličastne parade Cityja

Liga prvakov 13. Jun 20239:08 1 komentar

Niti nevihta, ki se je razbesnela nad mestom, ni pokvarila velikega slavja nogometašev Manchester Cityja, ki so v ponedeljek s svojim navijači proslavili zmago v ligi prvakov.

Modri del Manchestra je v ponedeljek v velikem slogu proslavil nepozabno nogometno sezono. Po zmagi v angleškem pokalu in prvenstvu je Manchester City v soboto prvič slavil tudi v ligi prvakov in tako ponovil uspeh svojega velikega mestnega tekmeca Manchester Uniteda iz leta 1999.

Na ulicah Manchestra je svoje junake prišlo pozdraviti več tisoč navijačev, veselja pa nim ni pokvarila niti nevihta, ki se je v času parade razbesnela nad mestom. “Kakšna parada, kakšno popoldne. To ne bi bil Manchester, če ne bi bilo dežja. Nočemo sonca, hočemo dež. Navijači so ga vajeni,” se je pošalil trener Cityja Pep Guardiola.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Podobno je razmišljal tudi kapetan moštva Ilkay Gündogan, ki je pred dobrim tednom dni dosegel oba zadetka za zmago proti rdečim vragom v finalu FA pokala. “Neverjetno je, da smo osvojili kar tri lovorike,” je dejal nemški reprezentant.

Pozornost na paradi je sicer po pisanju otoških medijev ukradel krilni napadalec Cityja Jack Grealish. Sedemindvajsetletnik se je v središču pozornosti znašel že po sobotni zmagi v Carigradu proti Interju, ko se je napil v slačilnici, vse odtlej pa s popivanjem ni prenehal.

Angleški zvezdnik je bil že ob izkrcanju z letala tako vinjen, da je imel težave s hojo, precej žejen pa je bil tudi med parado. To je poštenoo zabavalo tako njegove soigralce kot tudi uporabnike družbenih omrežij, ki so na Twitterju ustanovili poseben profil  poimenovan “Drunk Jack Grealish” oziroma pijani Jack Grealish.

“V zadnjih 24 urah sem imel najboljši dan in noč svojega življenja. Če sem pošten, mislim, da sploh nisem zatisnil očesa,” je priznal Graelish, preden ga je s pijačo polil njegov soigralec Kalvin Phillips.

Po pisanju tiskovne agencije Reuters, se rajanje po odhodu nogometašev Cityja z glavnega odra na slavnostni paradi še zdaleč ni končalo, temveč se je zavleklo dolgo v noč.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje