Pirlo: Včasih tudi najboljši igralci ne dosežejo gola

Liga prvakov 10. Mar 202111:55 0 komentarjev
Andrea Pirlo
Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Nogometni svet je v torek obnemel ob podvigu Porta, ki je z igralcem manj po podaljšku izločil favorizirani Juventus. Številni so za glavnega krivca za izpad stare dame označili Cristiana Ronalda, ki pa mu je v bran stopil trener Andrea Pirlo. Pirlo trdi, da se "Juventusov projekt šele začenja".

Andrea Pirlo je po izpadu iz lige prvakov dejal, da ne more zagotoviti, da bo ostal trener Juventusa, a da ima polno podporo predsednika kluba, saj se je projekt novega Juventusa šele začel. Ob tem je Pirlo stopil še v bran Cristianu Ronaldu, ki ga številni krivijo za neuspeh proti Portu.

Predsednik mi ni dal nobenega zagotovila, samo potrdil je, da je projekt na začetku. Kar se tiče moje prihodnosti, vam lahko razkrijem, da sem miren in prepričan, da bomo nadaljevali zgodbo, ki smo jo začeli pisati lani. Igralci, ki so prišli v klub, so dokazali, da imajo vse potrebno za igranje na takšnem nivoju. Prepričan sem, da bomo v prihodnje samo še boljši,” je po tekmi razlagal Pirlo.

Legendaradni italijanski vezist je po tekmi stopil tudi v bran Cristianu Ronaldu, ki proti Portu ni blestel: “Ko Ronaldo v ligi prvakov igra za tvojo ekipo, to ponavadi pomeni avtomatsko vodstvo z golom prednosti. Ampak tudi pri največjih igralcih se zgodi, da na nekaterih tekmah ne dosežejo gola.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!