Šimundža hvalil Obradovića: Vidi se, zakaj je najboljši

Liga prvakov 6. Jul 202122:56 > 23:09 0 komentarjev
Ante Šimundža

Mura je z odliko opravila prvi del naloge v uvodnem delu kvalifikacij za ligo prvakov. V Skopju je z 1:0 premagala neugodno Shkendijo in si pred torkovim obračunom na Fazaneriji priigrali dobro izhodišče.

Trener črno-belih iz Murske Sobote Ante Šimundža je bil s prikazanim svojih izbrancev zadovoljen, a opozarja, da je za njimi šele prvi polčas. “Po prvi tekmi nikoli ni konec, moramo oddelati še drugo. Ta rezultat bomo pozabili,” je po lepi zmagi dejal Šimundža in priznal, da so imeli tudi nekaj sreče.

Shkendija je v drugem polčasu pretila in lovila izenačenje, a Mura je zdržala. “Za nami je izredno zahtevna tekma, borbena. Bili smo pragmatični in tekmovalni, tudi z nekaj sreče smo prišli do zmage,” prizna Šimundža, ki ni pozabil, da so domačini zapravili tudi enajstmetrovko.

Matko Obradović je domače nogometaše spravljal v obup:

Vse ostale poskuse severnomakedonskih prvakov, ki so na koncu zbrali kar 23 strelov, osem v okvir vrat, je polovil odlični vratar Matko Obradović. “Tudi mi smo imeli še tri lepe priložnosti, ki jih žal nismo izkoristili. Na drugi strani pa je bil Obradović na visokem nivoju, tako kot cela ekipa in vidi se, zakaj je najboljši vratar v Sloveniji,” je še povedal trener Mure.

Povratna tekma bo v torek, 13. julija na štadionu Fazanerija v Murski Soboti. Prenos tekme bo ob 20. uri tudi na Sportklubu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!