Evropsko prvenstvo v Nemčiji 2024 na programih Sportkluba

Nogomet 17. Nov 20238:00 1 komentar
Foto: Profimedia

Televizija Sportklub svoje gledalke in gledalce z veseljem obvešča, da je pridobila pravice za prenos vseh 51 tekem evropskega prvenstva, ki ga prihodnje leto gosti Nemčija.

Ljubitelji nogometa si lahko v teh dneh na Sportklubu ogledate zaključne boje v kvalifikacijah za Euro 2024, ko se bo 24 najboljših reprezentanc Evrope med 14. junijem in 14. julijem zbralo na turnirju v Nemčiji.

Verjamemo pa, da boste gledalke in gledalci Sportkluba tudi takrat prikovani pred male zaslone. Evropsko prvenstvo boste namreč lahko v celoti, vseh 51 tekem, spremljali na naši televiziji.

Neposredno bomo prenašali tudi žreb skupin, ki bo 2. decembra ob 18:00. Verjamemo, da bo v bobnu tudi žogica z napisom Slovenija. Varovance Matjaža Keka danes zvečer v Kobenhavnu čaka prva od dveh priložnosti, da potrdijo pot na Euro 2024.

Za zdaj so si mesto na turnirju poleg domače reprezentance Nemčije priigrale še izbrane vrste Belgije, Portugalske, Francije, Španije, Avstrije, Madžarske, Slovaške, Škotske, Anglije in Turčije.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje