Dalić odstranil Kalinića in ga poslal domov!!

Alex Livesey, Getty Images Sport

Selektor Hrvaške reprezentance Zlatko Dalić je na tiskovni konferenci za medije potrdil, da je iz reprezentacije odstranjen napadalec Nikola Kalinić.

Ne zmaga proti Nigeriji z 2:0 ampak Nikola Kalinić. To je bila včeraj glavna tema pri naših južnih sosedih, ki bi se morali veseliti zmage nad Nigerijo in prvega mesta v skupini.

Veliko je bilo govora o aferi Nikola Kalinić – Zlatko Dalić. Napadalec Fiorentine, ki je igral na posoji pri Milanu v zaključku tekme ni želel vstopiti v igro,  ker naj bi čutil bolečine v hrbtu.

Danes pa je selektor Dalić potrdil, da je bil napadalec odstranjen s prvenstva. Že kaj kmalu pa bomo videli, kako je vse skupaj vplivalo na reprezentanco.

“Na tekmi z Nigerijo se je ogreval, moral bi vstopiti v igro, a je rekel, da ni pripravljen. Ni bil pripravljen niti proti Braziliji, niti včeraj na treningu ni bil pripravljen, jaz pa potrebujem zdrave in pripravljene igralce,” je jezno pojasnil selektor Dalić, ki je zavrnil vsa nadaljnja vprašanja, da vse skupaj ne bi še slabše vplivalo na ekipo.

Hrvate 21. junija čaka derbi z Argentino.

Clive Mason, Getty Images