Garethu Balu se je uresničila velika želja

Nogomet 24. Jan 202310:26
FOTO: Guliverimages.

Le dva tedna po naznanitvi svojega umika iz nogometa, je Gareth Bale svojim oboževalcem sporočil, da namerava nastopiti na svojem prvem profesionalnem golf turnirju.

“Z veseljem vam sporočam, da bom v začetku prihodnjega meseca nastopil na turnirju AT&T Pebble Beach Pro-AM,” je na družbenem omrežju Instagram zapisal Bale. Kot poročajo britanski mediji, bo nekdanji reprezentant Walesa svoj profesionalni debi kot igralec golfa vpisal na turnirju v Kaliforniji, ki bo potekal med 30. januarjem in 5. februarjem.

Foto: Guliverimage

Namera Valižana, da se po zaključku nogometne kariere povsem posveti golfu, je presenetila le redke, saj ni skrivnost, da je ta njegova velika ljubezen. “Wales, golf, Madrid. V tem vrstnem redu,” so se na račun nekdanjega člana Reala Madrida že pred leti šalili navijači, ki bodo lahko sedaj za 33-letnika pesti stiskali v povsem drugem športu.

“Golf je izjemen šport. Ljudi sem vedno spodbujal, da ga igrajo,” je lani, ko je bil imenovan za ambasadorja slovitega golf igrišča St. Andrews na Škotskem, dejal Bale.

Komentari

Vaš komentar