Gerrard o Coutinhu: Tudi mene je tako preigraval na treningu

Nogomet 7. Mar 202213:02 > 13:04 0 komentarjev
Philippe Coutinho Steven Gerrard
Foto: AP Photo/Rui Vieira

Menedžer Aston Ville Steven Gerrard ni skrival navdušenja nad novo sijajno predstavo Philippa Coutinha, s katerim je bil svoj čas soigralec pri Liverpoolu.

Philippe Coutinho je sijajno formo po pvoratku v angleški nogomet iz Španije potrdil ob sobotni zmagi Aston Ville proti Southamptonu s 4:0. Brazilec se je izkazal z zadetkom in podajo, bil pa je vpleten tudi v večino nevarnejših akcij svoje ekipe.

“Vrnili smo Phila v dobri formi in dobrem fizičnem stanju. Pokazal je svojo staro formo iz časov, ko je igral za Liverpool. V določenih trenutkih je bil izjemen,” je bil zadovoljen Steven Gerrard.

Coutinho je soigralcem delil uporabne žoge in s preigravanji “lomil hrbte” nasprotnikov. Tudi gol je dosegel na takšen način.

“Mene to ne preseneča. Jaz sem imel priložnost vse to doživeti od blizu, ko sva igrala za Liverpool. Gol, ki ga je dosegel, je branilce poslal na eno pa potem drugo stran, vse to je meni počel na večini treningov,” je skozi nasmešek dejal Gerard in dodal: “Verjetno sem zaradi njega moral končati kariero nekaj let prej. On je razlog, da ima šrafe v kolenih in preponah.”

Villa se je po zmagi povzpela na 11. mesto na lestvici, medtem ko je Southampton ostal na devetem.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!