Gorenc Stanković na zbor z golom

Nogomet 20. Mar 202221:15
Jon Gorenc Stanković je prišel do tretjega gola v sezoni. Foto: Guliverimage

Slovenski reprezentant Jon Gorenc Stanković bo na zbor reprezentance pred prijateljskim turnirjem v Kataru pripotoval dobre volje. Ob zadnjem nastopu pred reprezentančnim premorom je zadel pri zmagi graškega Sturma v prvi avstrijski ligi. Benjamin Šeško zaradi kazni ni igral pri zmagi RB Salzburga, Dejan Petrovič je z Rapidom prišel do remija na dunajskem derbiju.

Danes se je na Brdu pri Kranju začela zbirati reprezentanca, ki bo marca odigrala prijateljski tekmi proti Hrvaški in Katarju na prijateljskem turnirju v Katarju, v reprezentanco pa bo pripotoval tudi Jon Gorenc Stanković. Lahko bo dobre volje.

Pred odhodom na reprezentančni premor je njegov Sturm v Gradcu premagal Austrio iz Celovca, Gorenc Stanković pa je z golom v 75. minuti postavil končni izid. Igral je vso tekmo, to pa je bil že njegov tretji prvenstveni gol sezone.

Petrovič do remija na dunajskem derbiju

Sturm je v prvi avstrijski ligi, v ligi za prvaka, trenutno na drugem mestu. Za vodilnim RB Salzburgom, ki je danes brez kaznovanega Benjamina Šeška premagal Wolfsberger s 4:1, zaostaja za 12 točk.

Danes je bil v akciji še en slovenski reprezentant. Dejan Petrovič je odigral 73 minut pri remiju Rapida na dunajskem derbiju proti Austrii z 1:1.

Komentari

Vaš komentar