Huda poškodba slovenskega reprezentanta v nepravem trenutku

Nogomet 11. Maj 202220:18 > 20:26 1 komentar
Dejana Petroviča čaka večmesečno okrevanje. FOTO: Guliverimages.

Iz Avstrije prihaja zelo slaba novica. Dejan Petrović, vezist dunajskega Rapida in slovenski reprezentant, si je strgal križne kolenske vezi. Na točki kariere, ko si je obetal odmeven prestop, ga zdaj čaka večmesečno okrevanje.

Dejan Petrovič se je poškodoval na današnjem treningu, magnetna resonanca, ki jo je opravil takoj za tem, pa je prinesla zelo slabe vesti. Strgal si je križne kolenske vezi.

24-letni nekdanji vezist Aluminija, ki je tudi slovenski reprezentant, bo seveda moral izpustiti prihajajočo reprezentančno akcijo Matjaža Keka, ki jo junija čakajo štiri tekme v ligi narodov.

Petrovič je bil v tej sezoni standardni član Rapida, ki je dva kroga pred koncem avstrijske bundeslige na tretjem mestu in se mu obeta vnovičen nastop v Evropi, v kateri je v tej sezoni nastopal v konferenčni ligi. Slovenski vezist je v vseh tekmovanjih v tej sezoni zbral 34 nastopov.

Obetal si je selitev v Francijo ali na Škotsko

Petrovič je z Rapidom pogodbeno vezan do junija prihodnje leto, za to poletje pa je načrtoval prestop in si obetal selitev v močnejšo ligo.

Po naših informacijah je bil v zelo resnih pogovorih s Toulosejem, ki bo po drugoligaškem naslovu v naslednji sezoni spet igral v prvi francoski ligi, in velikanu škotskega nogometa Rangersu iz Glasgowa. Zdaj je to seveda padlo v vodo.

Novica je zelo sveža, tako da je pri Rapidu še niso potrdili. Jasno za zdaj ni niti to, kako dolgo bo odsoten z igrišč, a ga najverjetneje čaka nekajmesečno okrevanje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje