Je to človek, ki bo rešil vse težave Manchester Uniteda?

Nogomet 22. Sep 202312:27 1 komentar
Foto: Profimedia

Začetek sezone Manchester Uniteda navijače vragov spominja na scenarij iz nočne more. Klub z Old Trafforda je z vsega dvema zmagama na petih tekmah Premier lige globoko v spodnjem delu razpredelnice, tudi v ligi prvakov so varovanci Erika Ten Haga začeli s porazom proti Bayernu (3:4). Glavni krivec za nastalo situacijo naj bi bile številne poškodbe, v klubu pa so našli rešitev, ki naj bi v tem pogledu rešila trenutne težave. V klubu imajo novega vodjo medicinske službe.

Luke Shaw, Raphaël Varane, Mason Mount, Tyrell Malacia, Sofyan Amrabat, Aaron Wan-Bissaka, Kobbie Mainoo in Harry Maguire. Vse to so nogometaši, na katere zaradi različnih poškodb v tem trenutku ne more računati trener Manchester Uniteda Erik ten Hag, ki se posledično sooča z najhujšo rezultatsko krizo, odkar je sedel za krmilo velikana z Old Trafforda.

Erik ten Hag
Foto: Profimedia

V luči nastale situacije so pri rdečih vragih javnosti danes predstavili novo okrepitev. Na Old Trafford se iz vrst Arsenala seli Gary O’Driscoll, ki bo prevzel vodenje medicinske službe Manchster Uniteda. O’Driscoll je pri topničarjih služboval kar 14 let, pred tem pa je deloval tudi v ragbiju, atletiki in kolesarstvu. Bil je denimo del medicinske ekipe reprezentance Velike Britanije na domačih olimpijskih igrah v Londonu leta 2012.