Kako huda je poškodba Svita Sešlarja? (VIDEO)

Nogomet 15. Mar 202321:53 0 komentarjev

Kljub veliki zmagi v Celju (1:0) navijači zmajev niso povsem brez skrbi. Za nekaj grenkega priokusa po osvojenih izjemno pomembnih treh točkah je namreč poskrbela poškodba Svita Sešlarja. Kakšne so prve informacije o tem, kako hudo jo je skupil obetavni slovenski vezist?

Tekla je 25. minuta derbija 27. kroga Prve lige Telemach med Celjem in Olimpijo, ko je moral Svit Sešlar zaradi poškodbe kolena svoje mesto na igrišču predati Pascalu Estradi. V prejšnji akciji je namreč v kazenskem prostoru grofov trčil z vratarjem domače ekipe Matkom Obradović in dobil močan udarec v koleno.

Poškodba Svita Sešlarja

Navijačem obljublja, da se bo hitro vrnil

Zaključek tekme je 21-letnik pospremil v družbi tehničnega osebja Olimpije, po zadnjem sodnikovem žvižgu pa se je naslonjen na ramena in šepajoč celo udeležil slavja svoje ekipe ob pomembni zmagi. A dejstvo je, da je bilo njegovo koleno močno oteklo, podrobnejši pregled z magnetno resonanco pa bo mogoč šele takrat, ko bo oteklina izginila.

Končna diagnoza bo tako predvidoma postavljena šele v zaključku tedna, bolj ali manj pa je jasno, da bo mladenič, ki je v tej sezoni Prve lige Telemach v polnomeril osemkrat, manjkal na prihajajočem gostovanju v Murski Soboti. Da pa verjame v hitro vrnitev na zelenice, je Sešlar sporočil svojim sledilcem na Instagramu.

Bo nared za nastope v reprezentančnem dresu?

Morebitna poškodba Sešlarja pa ni težava samo za Olimpijo. Obetavni vezist je namreč na seznamu slovenske mlade izbrane vrste, ki se v zaključku marca odpravlja na mini priprave v Turčijo, kjer bo odigrala prijateljski tekmi s Slovaško in Azerbajdžanom. Tudi selektor Milenko Ačimović bo tako nestrpno pričakoval, kakšne bodo informacije o zdravstvenem stanju mladega zvezdnika zeleno-belih. Njegov odhod v Antalyo je trenutno pod precejšnjim vprašajem.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!