Znano je, katero številko bo v PSG nosil Messi

Nogomet 10. Avg 202122:04 > 22:04 0 komentarjev
Messi Mbappe
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Lionel Messi, čigar zaščitni znak je bila vrsto leta številka 10 na dresu, bo pri PSG, pri katerem bo nadaljeval kariero, nosil številko 30. Prvič naj bi v dresu francoskega velikana zaigral konec avgusta.

Lionel Messi bi, tako pišejo nekateri španski mediji, tudi v PSG lahko nosil številko 10, ki je zdaj na hrbtu Neymarja.

Brazilec naj bi svojemu prijatelju, s katerim sta navduševala pri Barceloni, ponudil, da se odreče svoji zdajšnji številki, a naj bi se Messi zahvalil za lepo gesto in se odločil, da bo nosil drugo.

Pisalo se je že, da bo Messiju pripadla številka 19, ki jo je, preden je v roke dobil številko deset, imel že pri Barceloni, ampak ne bo. Zdaj je že znano, da bo nosil dres s številko 30. To imajo v prvi francoski ligi ponavadi sicer rezervni vratarji, zdaj pa jo utegne dobiti eden najboljših nogometašev vseh časov.

Kdaj bo debitiral za PSG?

Messi, ki od prihoda z južnoameriškega pokala ni treniral, v Barcelono pa se je vrnil prejšnji teden, bo na debi v dresu PSG počakal še nekaj časa.

PSG bo v soboto v drugem krogu francoskega prvenstva gostil Strasburg, Messija pa takrat na stadionu Park princev pričakujejo na tribuni. Debitiral skoraj zagotovo ne bo niti teden dni za tem, ko PSG čaka gostovanje pri Brestu.

Težko pričakovan debi argentinskega super zvezdnika se bo najverjetneje zgodil 29. avgusta, ko bo v Parizu gostoval Reims.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!