Kdo je lepotica, ki je sedela ob Kylianu Mbappeju?

Nogomet 18. Okt 20229:49 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Med svečano podelitvijo zlate žoge v Parizu je bila velike pozornosti deležno tudi dekle, ki je sedelo ob zvezdniku PSG Kylianu Mbappeju.

Gre za hči legende NBA Dennisa Rodmana Trinity, ki je profesionalna nogometašica. Bila je izbrana med 20 najboljših nogometašic na svetu, zato se je tudi sama udeležila svečane podelitve.

“Ne morem verjeti, da sem bila nominirana. Biti del nogometne smetane, so zame sanje,” je v Parizu dejala 20-letna nogometašica, ki je bila v minuli sezoni izbrana za najboljšo novinko ameriške lige, v prihodnosti pa se pričakuje, da bo postala nosilka ameriške izbrane vrste, ki v ženskem nogometu velja za velesilo.

Trinity, igralka Washington Spirit, je v začetku leta podaljšala pogodbo do leta 2024 z možnostjo podaljšanja še za eno leto. Prejela bo 1,1 milijona dolarjev in postala najbolje plačana igralka v zgodovini ženske ameriške lige (NWSL).

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ne želi biti le hči slovitega košarkarja

“Moj oče je bil sijan športnik, dobila sem njegove gene, a moja želja je, da se bodo nekega dne spomnili kot Trinity Rodman in ne le kot hčerko slovitega košarkarja,” je v preteklosti že večkrat poudarila ena najbolj talentiranih nogometašic ne svetu.

Dennis Rodman je lastnik kar petih šampionskih prstanov v Ligi NBA. Dvakrat je ligo osvojil z Detroitom, trikrat pa z Michaelom Jordanom in druščino pri Chicagu. Z Michelle Moyer ima dva otroka – sina DJ-ja, ki se ukvarja s košarko, in zgoraj omenjeno Trinity.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!