Kitajci ne želijo imeti več opravka z Messijem

Nogomet 11. Feb 20247:45 0 komentarjev
Navijači v Hongkongu so Lionela Messija videli le v trenirki. FOTO: Profimedia.

Na Kitajskem so še vedno ogorčeni, ker na tekmi Inter Miamija in najboljše hongkonške enjasterice ni zaigral tudi eden najboljših nogometašev na svetu Lionel Messi. Pekinška nogometna zveza se je zaradi tega odločila odpovedati tekmo med Argentino in Slonokoščeno obalo, ki bi morala biti odigrana v kitajski prestolnici.

Poteza pekinške nogometne zveze, da odpove tekmo med Argentino in Slonokoščeno obalo, je prišla le dan za tem, ko so oblasti v Hangzouju preklicale prijateljski obračun svetovnih prvakov z Nigerijci. Razlog za to tiči v hudi jezi kitajskih navijačev, potem ko pred tednom dni prvi zvezdnik Inter Miamija Lionel Messi zaradi domnevne poškodbe ni zaigral na prijateljskem obračunu v Hongkongu.

“Peking ta čas ne načrtuje organizacije tekme, v kateri bo igral Lionel Messi,” je v izjavi za javnost sporočila pekinška nogometna zveza.

Foto: AP Photo/Louise Delmotte via Guliver

Organizatorji tekme v Hongkongu so medtem že sporočili, da bodo vsem obiskovalcem tekme povrnili polovico kupnine za vstopnico. Po pisanju tiskovne agencije Reuters so nekateri navijači za ogled odšteli tudi do 639 dolarjev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!