“Klopp si zagotovo mane roke, ko gleda United”

Nogomet 22. Okt 202113:51 0 komentarjev
Trener Liverpoola Jürgen Klopp je po tekmi skakal od navdušenja. Foto: Guliverimages

Legendarni Paul Scholes nemirno pričakuje razplet velikega nedeljskega derbija med Manchester Unitedom in Liverpolom po slabi predstavi rdečih vragov proti Atalanti.

Manchester United se je veselil zmage s 3:2, potem ko je uspel nadoknaditi zaostanekz z 2:0.

“Razumem vznemirjenje zaradi rezultata, vendar nisem užival v tistem, kar je ekipa pokazala. Bilo je zaskrbljujoče. Sprašujem se, ali se lahko nadigravajo z boljšimi ekipami na takšen način? Odgovor je negativen,” Paul Scholes ni bil preveč navdušen po zmagi proti ekipi Josipa Iličića.

“Za tiste, ki so nevtralni, je bila to odlična tekma, polna vznemirjenja, golov. Toda jaz gledam tisto, kar sledi. Pričakujem več od Uniteda. Prvi polčas me je res zaskrbel. Gledal sem to tekmo in razmišljal o Liverpoolu in Manchester Cityju. Če igrate z dvema vezistoma proti njim, se boste znašli v zaostanku treh ali štirih golov in se ne boste vrnili. Jurgen Klopp si zagotovo zadovoljno mane roke, ko gleda prvi polčas. Formacija je bila slaba. Ole je pre tekmo dejal, da je to 4-2-4- Ne zanima, katera dva igralca sta v vezni vrsti, ko je nasprotnik dobra evropska ekipa, boste uničeni,” je prepričan Scholes.

Manchester United bo Liverpool gostil v nedeljo ob 17:30 z neposrednim prenosom na SK 1.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!