Kam Kvesić? Če ponudbe ne bo mogel zavrniti, obstaja možnost

Nogomet 10. Apr 202321:55 1 komentar

Eden izmed vročih nogometašev Olimpije Mario Kvesić je v oddaji Pod prečko spregovoril o svoji prihodnosti. Konec junija mu pri Ljubljančanih poteče pogodba, zdaj se vsi sprašujejo, ali bo ostal v slovenski prestolnici ali ne?

“Če ostanem v Sloveniji, bom igral pri Olimpiji. Ni realno, da bi zamenjal klub znotraj Slovenije,” je povedal Mario Kvesić. “Veliko se je govorilo o Celju. Obstajali so kontakti, vodstvo Celja je želelo, da me pripeljejo v klub, a to ni realno. Olimpiji sem zelo hvaležen, sej v trenutku, ko nisem vedel, kje bom nadaljeval kariero, sem prišel v Olimpiji. Po kratkem obdobju, sem dobil ponudno iz Koreje, a ko se je tam začelo zapletati s korono in ko sem izrazil željo, da se vrnem bližje domu, mi je Olimpija ponovno odprla vrata, zato, če ostanem v Sloveniji, bom tudi v nadaljevanju igral za Olimpijo,” je bil jasen 31-letni bosanski nogometaš.

Pri Olimpiji se zaveda, da ne bo mogel zahtevati visoko plače. Ve, kakšna je situacija v klubu, zato, če bi na njegov naslov prišla kakšna zares bogata ponudna, ne izključuje odhaja v tujino, a če mu bo kdo ponujal nekaj podobnega, kot zasluži v Ljubljani, bo ostal, je še dodal.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje