"Griezmann v Barci ne zna igrati nogometa"

La liga 25. Okt 202019:19 > 19:22
Alex Caparros, Getty Images Sport

Francoski reprezentant Antoine Griezmann tudi po odhodu Luisa Suareza iz Barcelone ni prva možnost v konici napada katalonskega kluba. Na El Clasicu je prednost pred njim dobil mladi Ansu Fati.

Getty Images/Francesco Pecoraro

Povezano

Antoine Griezmann je na igrišče prišel šele v 81. minuti, ko je zamenjal Ansuja Fatija, v letošnji sezoni pa še čaka na prvi prvenstveni zadetek. O stanju njegove forme veliko pove tudi podatek, da niti ene tekme še ni odigral od začetka do konca.

Nekdanji francoski reprezentant Bixente Lizarazu meni, da je glavna težava Griezmanna samozavest, sploh, ker v dresu z državnim grbom na prsih kaže veliko boljše predstave.

Kot da Antoine ne zna igrati nogometa, odkar nosi dres Barcelone. Očitno je velika kriza, ko je govora o samozavesti. Je sijajen nogometaš, toda ne ve več, kje je njegovo mesto,” meni Lizarazu.

Barcelona je na petih tekmah osvojila vsega sedem točk, na zadnjih treh pa vsega eno samo točko in trenutno zaseda šele 12. mesto na lestvici.

Barselona je u pet mečeva odvojila samo sedam bodova, a u poslednja tri kola osvojila je samo bod i trenutno je tek 12. na tabeli.