Marca: Sergio Ramos je zlomljen

La liga 20. Nov 20208:19 > 8:23
Sergio Ramos
REUTERS/Javier Barbancho

Madridski Real se po koncu reprezentančnega premora sooča s težavami v ožji obrambi. V Madrid sta se poškodovana vrnila tako kapetan Sergio Ramos kot tudi Raphael Varane. Galaktiki se nadejajo, da poškodbi nista hujše narave, saj je pred njimi naporen ritem tekem.

Sportklub Slovenija

Povezano

Pri Marci pišejo, da je kapetan Sergio Ramos vse prej kot navdušen nad dejstvom, da se sooča z zdravstvenimi težavami. “Real mora moliti, da poškodba ni resnejša, saj Ramos ni več v letih, ko si lahko privošči okrevanje od hujših poškodb. Vse težje se bo vračal v ritem, ki je potreben na tej ravni. To bi lahko bila ključna poškodba v njegovi karieri,” pišejo v madridskem časniku.

Spomnimo, da sta Real in Ramos trenutno v fazi podpisa nove pogodbe. Izkušeni branilec je v zadnjem letu svoje pogodbe, kar pomeni, da bi se januarja lahko začel pogovarjati z ostalimi klubi. Največ zanimanja sta pokazala Juventus in PSG, a Ramos naj bi ostal v klubu tudi v primeru manjše plače, želi si zgolj pogodbo za dve leti.

Pogajanja z Ramosem vodi sam predsednik Florentino Perez, ki želi še pred koncem leta uradno sporočiti, da kapetan ostaja v klubu.