"Šopek" igralcev, ki bodo poleti prosti

La liga 25. Dec 201818:09 > 18:25
Twitter/Marca

Španska Marca je izpostavila nekaj nogometašev, ki bodo čez približno pol leta izjemno zanimivo blago za nakup, saj jim potečejo pogodbe s trenutnimi klubi.

Španski časnik je izpostavil kar nekaj igralcev in z njimi sestavil celo izjemno zanimivo enajsterico, ki se je ne bi branil nobeden izmed trenerjev v najmočnejših petih ligah stare celine.

Poleti bo pogodba tako recimo potekla čuvaju mreže pri PSG-ju, Alphonsu Areoli, pa njegovemu soigralcu Adrienu Rabiotu, Arjen Robben je že oznanil odhod iz Bayerna, dokaj verjeten pa je tudi odhod Cesca Fabregasa iz Chelseaja.

Špančev soigralec pri modrih, Olivier Giroud se bo prav tako znašel v precepu, ali ostati na Stamford Bridgeu, kot tudi branilec David Luiz, medtem ko so navijači Liverpoola radovedni, ali bo z rdečimi ostal kapetan James Milner.

Ljubitelje nogometa na “škornju” še najbolj zanima, kam bo pot zanesla Maria Balotellija in ali bo Matteo Darmian vendarle zapustil Old Trafford, tu pa se ugibanja ne končajo. Spodaj je dodatna grafika nogometašev, ki bi si junija prav lahko našli novega delodajalca:

Twitter/Marca