Real Madrid: 'ranjenci' se vračajo

La liga 21. Jan 201919:35 > 20:00
Getty Images/Denis Doyle

Najprej Kroos in Llorente, ki bosta nared že za četrtkovo tekmo Španskega kraljevega pokala proti Gironi, naslednji teden pa še Bale in Asensio.

Getty Images Sport, Juan Manuel Serrano Arce

Ekipa Real Madrida se počasi sestavlja v celoto. Postopoma se vračajo ključni nogometaši, ki so bili več ali manj časa odsotni zaradi poškodb. Najprej se vrača sredina igrišča, nato napadalci.

Toni Kroos in Marcos Llorente že trenirata skupaj s soigralci in bosta Solariju na voljo za prvo četrtfinalno tekmo Španskega kraljevega pokala proti Gironi, ki je na sporedu v četrtek.

Gareth Bale in Marco Asensio pa bosta morala počakati na svojo zeleno luč vsaj še do naslednjega tedna. Ob tolikih poškodbah in težavah v ekipi nihče ne želi tvegati prehitre vrnitve. Sicer pa že oba trenirata na terenu, a v počasnejšem ritmu in sama. Valižan pravzaprav še vedno ni obul nogometnih čevljev in še vedno teče v posebnih copatih.

Omeniti še velja, Real Madrid na svoji spletni strani objavil, da Solari računa še na nogometaša Castille Javia Sancheza, ki je že začel z dodatnimi treningi.