Courtois: Lepo bi bilo, če bi Hazard prišel v Real

La liga 14. Feb 201913:53 > 14:01
Clive Mason/Getty Images

Odkar je Cristiano Ronaldo zapustil vrste Reala, je bil igralec, ki je bil največkrat povezan s prestopom v kraljevi klub Eden Hazard. Prestop iz Chelsea bi lahko postal resničnost že poleti, v primeru, da Belgijec ne podaljša pogodbe, ki sicer velja do leta 2020.

Eden Hazard in Thibaut Courtois sta bila soigralca pri Chelseaju, odlično pa sodelujeta tudi v belgijski nogometni reprezentanci. V tej sezoni Thibaut in Eden ne igrata več skupaj, je pa nekdanji vratar Chelseaja in Atletica iz Madrida dejal, da bi si zares rad nekoč zopet delil slačilnico s svojim nekdanjim soigralcem in rojakom.

“Bilo bi lepo, če bi Eden prišel v Real, a ne morem veliko govoriti o tem. To je odločitev, ki jo mora sprejeti sam. Ne vem ali si ga Real želi na drugi strani, je pa jasno, da gre za odličnega nogometaša in prijatelja,” je dejal Courtois.

Courtois je željo po vnovičnem sodelovanju s Hazardom že izrazil, potem ko je dejal, da bi ga raje imel v ekipi kot pa Neymarja. Hazard je medtem že povedal, da bi se mu uresničile sanje, če bi lahko zaigral za klub iz španske prestolnice, je pa sporočil tudi, da je že sprejel odločitev o svoji prihodnosti. Ali je to podaljšanje pogodbe s Chelseajem ali pa odhod v Španijo, pa za zdaj ostaja vprašanje.