Šok v Valencii: Predsednik odpustili Marcelina

La liga 11. Sep 201913:22 > 13:27
Getty Image/Manuel Queimadelos Alonso / Stringer

Predsednik Valencie Peter Lim je danes šokiral prav vse in iz mesta glavnega trenerja odslovil zelo uspešnega Marcelina in športnega direktorja Matea Alemanya.

Danes je v Španiji, natančneje v Valencii prišlo do velikega šoka in presenetljive spremembe na mestu trenerja.

Predsednik in lastnik kluba Peter Lim je potegnil presenetljivo in dokaj nepričakovano potezo. Odpustil je namreč v zadnjem obdobju zelo uspešnega trenerja Marcelina, njemu pa je sledil tudi športni direktor Mateu Alemany.

V lanski sezoni je Valencia osvojila četrto mesto in se znova vrnila nazaj v Ligo prvakov. Največji uspeh netopirjev pa je bila zmaga v velikem finalu španskega pokala, kjer so z 2:1 ugnali Barcelono in po dolgem času znova osvojili eno izmed lovorik.

Po sicer neuradnih podatkih naj bi bil glavni problem nesporazum in tudi težave s prestopno politiko. Zaradi tega se je singapusrski lastnik in predsednik odločil za dokaj tvegano potezo in sicer je na začudnje mnogih navijačev nepričakovano potezo.

Nov obraz na mestu glavnega trenerja pa bo odslej deloval dokaj nezani trener in sicer Španec Albert CeladesCelades je doslej služboval le kot selektor mladinskih španskih reprezentančnih selekcij, kratek čas pa je bil tudi pomočnik Julena Lopeteguija na klopi Reala iz Madrida.