NAGRADNA IGRA: Kateri je najlepši gol 4. kroga La lige?

La liga 16. Sep 201911:32 > 11:44
Matthias Hangst, Getty Images

Sportklub v sodelovanju z NIVEA MEN vsak teden pripravlja nagradno igro "NIVEA MEN TOP GOL tedna", v kateri lahko sodelujete na naši Facebook strani. Vse, kar morate storiti je, da glasujete za najlepši gol kroga v španski Primeri. Tokrat sta naša nominiranca Luis Suarez in Yangel Herrera.

Izberite najlepši zadetek kroga v La ligi in se potegujte za lepo tedensko nagrado, ki jo podeljuje NIVEA!

Tokrat smo v četrtem krogu Primere Division videli nekaj fantastičnih zadetkov, kar nas navdaja z optimizmom, da bo tudi sezona 2019/2020 še kako posebna. Da bo posebna tudi na naši spletni strani in Facebooku, pa smo poskrbeli z nagradno igro “NIVEA MEN TOP GOL tedna”.

Na Facebook strani Sportkluba lahko v anketi glasujete za najlepši gol tedna, tu pa si lahko izberete svojega favorita in si ogledate oba nominiranca, ki smo ju izbrali v uredništvu. V nagradni igri sodeluje vsak, ki je oddal svoj glas za zmagovalni zadetek.

Nagradna igra poteka vsak ponedeljek od 12. ure dalje, konča pa se isti teden v sredo ob 11:00.

Tokrat je uredništvo Sportkluba nominiralo povratnika po poškodbi Luisa Suareza, ki je v dresu Barce zadel dvakrat, prvi gol pa je bil mojstrski, saj je Urugvajec izven kazenskega prostora streljal iz mesta in od vratnice poslal žogo za hrbet nasprotnika. Drugi nominiranec pa je nogometaš Granade Yangel Herrera, ki je s projektilom počistil pajčevine vratarja Celte.

Yangel Herrera (54′)

Luis Suarez (61′)