Zidane zadovoljen: Luka je bil dober, ni vse v zadetkih

La liga 9. Jan 20205:07
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Trener madridskega Reala Zinedine Zidane je zadovoljen s predstavo, ki jo je na tekmi španskega Superpokala proti Valenciji prikazal Luka Jović, ne glede na to, da srbski napadalec (spet) ni dosegel zadetka.

Srbski napadalec Luka Jović je v dresu madridskega Reala začel tekmo polfinala Superpokala Španije proti Valenciji in na zelenici preživel 83 minut. 

Povezano

V obdobju, ki ga je srbski mladenič preživel na igrišču, je vpisal asistenco ob zadetku Luke Modrića, črno piko v sicer dobri predstavi pa je pritisnil z zapravljeno lepo priložnostjo za zadetek.

“Seveda bi si Luka želel doseči zadetek, a to še zdaleč ni najbolj pomembna stvar. Odigral je dobro tekmo. Trdo trenira vsak dan, obenem pa ni lahko igrati, ko tako dolgo ne dobiš priložnosti. Čuti se razlika. Od sebe je dal vse in opravil svoje delo,” je po tekmi pojasnil Zinedine Zidane, trener madridskega Reala.

Real zdaj čaka na svojega nasprotnika v finalu Superpokala, nasprotnika pa bodo nogometaši iz španske prestolnice dobili iz drugega polfinalnega para, v katerem se bosta danes pomerila Barcelona in Atletico Madrid.