McManaman: Real Madrid ne potrebuje Pogbaja

La liga 9. Jan 202017:44 > 17:51
Laurence Griffiths, Getty Images Sport

Nekdanji nogometaš Steve McManaman se je v ekskluzivni kolumni za spletno stran HorseRacing.net (ne, ne gre za napako) razpisal o nogometu.

Se spomnite filma Notting Hill, kjer skuša glavni lik Hugh Grant s prevaro priti do intervjuja z znano igralko, ki jo igra Julia Roberts? Grant se v filmu predstavi kot novinar časopisa, ki piše o konjeništvu, za spletno stran, ki poroča o konjskih športih pa zdaj piše nekdanji nogometaš Steve McManaman.

Tema njegovih kolumn je v glavnem nogomet, nekdanji član Real Madrida pa nemalokrat zapise začne tudi z zgodbami s konjskih dirk. Ob analizi tekem FA pokala je McManaman v zadnjih dneh pisal tudi o delu nekaterih trenerjev in klubov, pozabaval pa se je tudi s prestopnim rokom ter podal mnenje o možnih prestopih Paula Pogbaja in Christiana Eriksena.

Glede na to, kaj je Paul Pogba pokazal v Angliji, me ne čudi, da se je zanimanje Reala za Francoza ohladilo. Vem sicer, da ga Zinedine Zidane obožuje, a mislim, da ga Real ne potrebuje. Ob tem je potrebno upoštevati, da Pogba v tej sezoni skoraj ni igral, hkrati pa s sabo nosi veliko prtljage, ki je Real trenutno ne potrebuje, saj ima dovolj svojih težav, ki jih skuša rešiti,” med drugim piše McManaman.

Na drugi strani bo Eriksen na voljo kot prost igralec, zanimiv pa bo predvsem zaradi vseh izkušenj. Če si želi ostati v Angliji, je zanj najboljša izbira Manchester United, če pa se bo želel preizkusiti v Italiji ali pa celo v Španiji, pa bo vsekakor imel veliko izbire. Če želi v Španijo, lahko pogodbo podpiše že danes. Največ bo odvisno od njegovih pričakovanj. Vsekakor se poraja vprašanje, če je dovolj dober za Real, ki že ima odlično zvezno vrsto,” dodaja nekdanji član kraljevega kluba.