Setien: Drugi lahko sanjajo o tem, kar počne Messi

La liga 22. Feb 202019:43 > 19:45
Getty Images/Eric Alonso

Trener Barcelone Quique Setien je bil odlično razpoložen po zmagi svoje ekipe proti Eibarju s 5:0 v 25. krogu La Lige, štiri zadetke pa je dosegel Lionel Messi.

Povezano

“On je v takšni formi že 14 ali 15 let in še naprej mu uspeva igrati na takšnem nivoju. To ga dela najboljšega na svetu. Lahko počne stvari o katerih lahko drugi samo sanjajo. Na igrišču vidi stvari, ki ga ne morem načuiti na treningu,” je bil nad predstavo svojega najboljšega igralca navdušen Quique Setien.

V 72. minuti je v igro prišel Martin Braithwaite, najnovejša okrepitev Kataloncev, in sodeloval pri zadnjih dveh zadetkih. “Igral je dobro in vsi čutimo, da bo on dobra okrepitev. Veliko bo pomagal ekipi, on je zelo močan in pameten nogometaš, za njim je odličen debi.”

Na stadionu Camo Nou so se ob aplavzu slišali tudi žvigi, Barca je v spremenljivi formi. “Ekipa se zaveda položaja, toda mislim, da je bil to velik korak naprej v smislu naše igre. Imamo prostor za napredek, vidim, da igralci niso utrujeni in da so psihično močni,” je zaključil Setien.