Zloglasna doktorica Marijana ni navdušila Coste

La liga 27. Apr 202020:12 > 20:15
Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Diego Costa je v velikem intervjuju za brazilski EPSN govoril tudi o zdravljenju v Beogradu leta 2014 pri zdravnici Marijani Kovačević, katere metode so pogosto predmet polemik.

Diego Costa je bil poškodovan pred finalom Lige prvakov proti madridskemu Realu in je rešitev poiskal v Beogradu pri Marijani Kovačević, pri kateri sta se pred njim zdravila tudi Alexis Sanchez, Dejan Stanković in številni drugi znani nogometaši.

Obžalujem, da sem sprejel nepreverjeno metodo zdravljenja in odšel do te zdravnice. Bilo je veliko zgodb o tem tretmaju s konjsko posteljico, a veliko je bilo tudi laži. Res je, da sem odšel na te terapije, zdravnica pa je v času, ko sem bil na elektrošokih, pokadila dve cigareti. Imel sem dva tretmaja po dve uri. Bilo je težko in zelo bolno, toda po vsem nisem čutil nobene bolečine,” se je zanimivega obiska srbske prestolnice spomnil Costa in dodal: “Potem je prišel eden od najbolj žalostnih trenutkov moje kariere. Preden sem stekel na igrišče v finalu Lige prvakov, sem skočil in začutil bolečino. Poskušal sem igrati, toda več kot deset minut nisem zdržal. Boljše bi bilo, da nisem odšel na zdravljenje, ker bi kateri od soigralcev, ki je bil zdrav, dobil priložnost.”