Je napočil čas za Raula? Če Zidane gre, ima Real rešitev

La liga 15. Maj 202111:06 0 komentarjev
getty
getty

Španska Marca poroča, da bi lahko že v prihodnji sezoni glavni trener madridskega Reala postal Raul Gonzalez. Vedno dobro obveščeni madridski časnik je portret legendarnega španskega nogometaša natisnil celo na naslovnico današnje izdaje.

Raul Gonzalez je živa legenda kraljevega kluba iz Madrida. Za beli balet je odigral rekordnih 741 tekem in dosegel 324 golov. Santigao Bernabeu je zapustil leta 2010 ter se po 28 letih “služenja” Realu preselil v Gelsenkirchen k Schalkeju, za katerega je v Bundesligi zbral 66 nastopov ter dosegel 28 golov. Kariero je sklenil leta 2015 pri New York Cosmosu.

Leta 2018 se je Raul vrgel v trenerske vode. Prevzel je mladinsko ekipo Reala in z njo v sezoni 2019/20 osvojil mladinsko Ligo prvakov. Na začetku letošnje sezone je prevzel rezervno ekipo Reala, ki se v tej sezoni bori za preboj v špansko Segundo.

Trenersko vizijo Raula so sprva opazili pri Eintrachtu iz Frankfurta. 43-letnik je ponudbi prisluhnil in se začel dogovarjati z nemškim klubom, a Real se ga ne želi odreči.

Marca poroča, da bo Raul Gonzalez prevzel vodenje prve ekipe, v kolikor bo klop Reala zapustil Zinedine Zidane. Za francoskega strokovnjaka se zanima Juventus, ki bo po koncu sezone zagotovo zamenjal Andrea Pirla.

V kolikor se bo Raulu ponudila takšna priložnost, je verjetno ne bo mogel zavrniti. Res je, da bi šlo v tem primeru za velik preskok, toda španska Marca poudarja, da nihče ne pozna delovanja kluba tako dobro kot Raul ter da bi slednji lahko predstavljal dobro ter praktično rešitev.

 

 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!