Koeman napadel predsednika: Vaše izjave o Messiju ne pomagajo

La liga 5. Dec 20207:24 > 7:33
Getty Images

V Barceloni je znova aktualen odhod Lionela Messija. Neymar ga vabi v PSG, čakajo tudi pri Manchester Cityju, navijači Kataloncev pa še vedno verjamejo, da bo Argentinec ostal na Camp Nouu.

Trener Barcelone Ronald Koeman je pred obračunom 12. kroga La lige proti Cadizu (ob 21:00 v živo na SK 1) kritiziral nedavno izjavo vršilca dolžnosti predsednika kluba Carlesa Tusquetsa, ki je dejal, da bi bilo finančno boljše, če bi klub poleti prodal Lionela Messija.

“Vsi poznamo položaj Lea. Če bi nekdo moral odločati o svoji prihodnosti, potem je to Leo. Komentarji izven kluba o tej situaciji me ne za nimajo, tega ne moremo nadzorovati, toda komentarji znotraj kluba nam ne dajejo potrebnega mira, ki ga potrebujemo,” je dejal Koeman.

Tusquets, ki sicer vodi odbor kluba, ki je zadolžen za finance, je hitro odgovoril Nizozemcu, češ da ni pravilno razumel njegovih besed. “Nisem rekel, da bi jaz prodal Messija, zgolj, da bi bilo to finančno dobro za klub. Bilo bi boljše, ker ima največjo plačo od vseh igralcev. Toda jaz sem nihče, odločitev je njegova in moj odbor ne more sprejeti takšne odločitve. Če je potrebno bom govoril s Koemanom in mu dejal, da me je narobe razumel, enostavno sem delal matematiko. Messi na igrišču nadoknadi strošek, toda Barcelona ni odvisna od enega človeka,” je dejal Tusquets.

Komentari

Vaš komentar