Luka Modrić kolateralna škoda grabežljivega načrta?

La liga 31. Jul 202321:56 0 komentarjev
Luka Modrić
Foto: Profimedia

Španski El Nacional poroča, da bi prestop Kyliana Mbappeja lahko povzročil slabo voljo pri madridskem Realu. Krivec? Skrivnostni načrt Adidasa.

Nemški športni opremljevalec zahteva od Reala, da francoski čudežni deček takoj ob prihodu obleče dres s številko deset, kar bi po njegovem mnenju še dodatno pospešilo prodajo njegovih dresov.  Tukaj pa nastopi velika težava, saj desetica trenutno krasi dres hrvaškega veterana Luke Modrića.

“Modrić trenutno nosi številko deset, zato je Adidas Realu predlagal, da ga Hrvata proda, ali pa mu zamenja številko dresa,” je zapisal El Nacional. S prošnjo je po zapisu španskega vira Adidas šokiral vodilne pri belem baletu. Vsi se zavedajo, koliko je hrvaški čarovnik dal madridskemu velikanu, zato menjava številke zaradi prodajnih razlogov ne bi koristila nikomur. No, razen Adidasu.

Hrvat je ob prihodu v Real sprva nosil dres s številko 19, poleti 2017 pa si je na hrbet nadel kultno številko deset in jo z uspešnimi predstavami na igrišču več kot upravičil. Z Realom se je petkrat veselil lige prvakov, petkrat tudi svetovnega klubskega naslova, trikrat je bil španski prvak, dvakrat pa je bil najboljši tudi v kraljevem pokalu.

Kaj se dogaja v Parizu, bo jutri res padla odločitev? Kylian Mbappe želi pri PSG ostati še eno sezono, nato pa se brez odškodnine preseliti k Realu, a Parižani so že dejali, da tega ne bodo dopustili. Njihovo stališče je jasno. Če Mbappe do konca julija  (to je danes) pogodbe ne podaljša, ga bodo prodali že to poletje. Snubcev iz Savdske Arabije ne manjka, a Francoz tja ne želi.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!