Nov glavobol za Barcelono: Koeman želi celotno odškodnino

La liga 31. Okt 202118:39 > 18:51 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Ronaldu Koemanu se zaradi predčasno prekinjene pogodbe z Barcelono nasmiha zajetna odškodnina. Čeprav je katalonski nogometni klub globoko zadolžen, bo Nizozemec bržkone zahteval celoten znesek.

Koeman je brez službe pri Barceloni ostal v sredo po porazu proti Rayu Vallecanu (0:1), začasno pa ga je na klopi zamenjal Sergi Barjuan. Kot poroča katalonski športni dnevnik Sport, pa se trenerju sedaj nasmiha zajetna odškodnina v višini kar 12 milijonov evrov.

Pri Barceloni se sicer še vedno nadejajo, da bi Nizozemec pri svojih zahtevah popustil in se zadovoljil z odškodnino med sedem in osem milijonov evrov, ne nazadnje je prvotni dogovor sklenil še s starim vodstvom. A kot dodaja Sport, se to bržkone ne bo zgodilo, veliko verjetnejši pa je scenarij, da bo Koeman od kluba želel izterjati celoten znesek, ki mu ga dolgujejo.

Finančni položaj že tako globoko zadolžene Barcelone bi se posledično lahko tako še izdatno poslabšal. Spomnimo, Camp Nouu je poleti po dveh desetletjih zapustil tudi prvi zvezdnik Lionel Messi, ki se je zaradi previsoke plače preselil v PSG.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!