Raiola v enem dnevu tako pri Barci kot pri Realu…

Bundesliga 1. Apr 202120:26 0 komentarjev
Erling Haaland
AP Photo/Martin Meissner, Pool

1. april je kot kaže uradni začetek prestopne vojne za Erlinga Haalanda. Norveški napadalec je želja vseh največjih evropskih klubov, tudi Barcelone in Real Madrida.

Pred nami je bitka za ulov napadalca, kot je še ni bilo. To dokazuje današnji dan. Haalandova zastopnika, njegov oče in sloviti Mino Raiola, sta najprej obiskala Barcelono, kjer novi predsednik Joan Laporta išče novo dolgoročno rešitev v napadu, nato pa sta se odpravila še v špansko prestolnico.

Tudi Real si močno želi Norvežana, zato ne čudi, da se je dvojec oglasil pri Florentinu Perezu. Po današnjih sestankih imata Raiola in Haalandov oče bolj jasno sliko, kje bo čudežni deček nadaljeval kariero. Navkljub temu pa še nista sestankovala z vsemi bogatimi klubi, ki se zanimajo za člana Borussie.

Haalanda lovijo skoraj vsi evropski velikani

Veliko se govori tudi o selitvi k Manchester Cityju, v dobrem položaju je tudi Manchester United, ob morebitnem padcu finančnega fair-playja pa se bodo v bitko vsekakor vmešali še Juventus, AC Milan in tudi Arsenal.

No med današnjimi sestanki v Španiji se je oglasil tudi športni direktor Borussie Michael Zorc, ki trdi, da milijonarji ne nameravajo prodati Haalanda. Ostanek pri Borussii je sicer maloverjeten, saj naj bi se odkupna klavzula leta 2022 spustila na skromnih 75 milijonov evrov, nemški velikan pa bi lahko letos poleti zaslužil kar 150 milijonov evrov.

Sportklub Slovenija, Derby Bananas, La Liga
Sportklub Slovenija

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!