Le dva stavka sta potrebna, da Ibra zakuri splet

Nogomet 28. Okt 202116:05 1 komentar
Foto: Guliverimage

Po tem, ko je nogometaš Adelaide United Josh Cavallo javno priznal, da je homoseksualec, se je oglasil tudi veliki Zlatan Ibrahimović.

Besede Cavalla, ki jih je delil na družabnih omrežjih, so preplavile svet, oglasila so se številna velika nogometna imena, tiho pa ni bil tudi veliki Zlatan Ibrahimović.

“Ti si šampion. Nogomet je za vse, imaš moje veliko spoštovanje,” je na Twitterju zapisal napadalec AC Milan, s katerim vodi v italijanskem prvenstvu.

Cavallo sicer ni prvi nogometaš, ki je razkril svojo drugačno usmerjenost, je pa prvi razkriti nogometaš, v kakšni najmočnejši nacionalni ligi. Vezist ima 21 let in igra v najmočnejši avstralski ligi.

“Utrujen sem od dvojnega življenja”

“Sem Josh Cavallo. Nogometaš in homoseksualec. Tega sem se sramoval, saj me je bilo strah, da zato, ker sem homoseksualec, ne bom mogel početi tega, kar imam rad. Vse, kar želim, je igrati nogomet in biti tretiran kot enakovreden. Utrujen sem od dvojnega življenja. To je nekaj, kar nikomur ne želim,” je med drugim v daljšem zapisu zapisal mladi avstralski nogometaš.