“Lewa želi dokazati, da je boljši od Benzemaja”

Bundesliga 28. Jun 202211:17 > 11:25 0 komentarjev
Robert Lewandowski Karim Benzema
Foto: Guliver Image

Nekdanji agent Roberta Lewandowskega Cezary Kucharski je izpostavil, da je bil od nekdaj cilj poljskega golgeterja, da kariero v določenem trenutku nadaljuje v Španiji.

Robert Lewandowski naj bi si kariero želel nadaljevati pri Barceloni. S tem so se menda sprijaznili tudi pri Bayernu, ki želi za predčasen odhod Poljaka 60 milijonov evrov odškodnine.

“Lewandowski hoče dokazati, da je boljši od Benzemaja. To je eden od razlogov, zaradi katerih želi, da odide v Barco,” je v intervjuju za Cadeno SER dejal Cezary Kucharski.

Karim Benzema, ki je bil najboljši strelec Lige prvakov v minuli sezoni, je favorit za Zlato žogo, v primeru odhoda v Španijo pa bi Lewa postal njegov neposredni konkurent.

“Lewandowski ne sanja, za njega je nogomet profesija in on je zelo temeljit in predan delu. Real in Barcelona sta na istem nivoju.”

Bavarci 12. julija pričakujejo svojega napadalca na začetku priprav, medtem ko se Poljak nadeja, da bo do takrat že razrešil vprašanje o nadaljevanju kariere.

“Barcelona in Lewandowski se bosta borila, da bo prišlo do prestopa. Verjamem, da bo Lewa podpisal za Barcelono, to je povsem mogoče.”

Kucharski vseeno meni, da bo moral Lewandowski vendarle ustvariti določen pritisk na Bavarce, da bodo pristali na prestop.

“Vodilni možje Bayerna vedo, da želi oditi v Španijo. Njegov načrt je od nekdaj bil Nemčija, nato Španija in ob koncu kariere ZDA,” še dodaja Cezary Kucharski.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!